Κάνε την εμπειρία σου στο PassionYou ασφαλή κι επιτυχημένη!

Το να βρεις το άλλο σου μισό στο διαδίκτυο δεν είναι μόνο δυνατόν αλλά και πολύ πιθανό. Η ομάδα του PassionYou , δουλεύει καθημερινά με σκοπό να βρει τα πιο συμβατά ταίρια για τον καθένα από εσάς. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας παρέχουμε υποστήριξη και να σας καθοδηγήσουμε να ανακαλύψετε τα δικά σας δυνατά χαρακτηριστικά αλλά και αυτά από τα πιθανά σας ταίρια , μέσα από της αναζητήσεις σας.

Όπως με κάθε γνωριμία σας –τόσο στο διαδίκτυο αλλά και εκτός αυτού – η δική σας κρίση και το δικό σας προαίσθημα είναι απαραίτητα για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είναι απαραίτητο να λειτουργείτε με προσοχή κατά την επικοινωνία με άτομα που μόλις αρχίσατε να γνωρίζετε.

Ακολουθούν μερικές κοινές συμβουλές για το πώς να προσεγγίσετε οποιαδήποτε νέα γνωριμία και ειδικότερα κάποια που ξεκινάει μέσω του διαδικτύου.

1. Χρησιμοποιήστε πάντα την καλύτερη σας κρίση.

Το PassionYou παρακολουθεί συστηματικά τη δραστηριότητα των λογαριασμών κι ερευνά όλες τις καταγγελίες σχετικά με ασυνήθιστους , ακατάλληλους ή παραποιημένους λογαριασμούς , αλλά δεν διενεργεί ελέγχους για ποινικό ιστορικό χρηστών που κάνουν εγγραφή σε αυτό. Όπως με κάθε προσωπική αλληλεπίδραση , να έχετε κατά νου ότι είναι πάντα δυνατό για τους ανθρώπους να αλλοιώνουνε την ταυτότητά τους. Η τελική αξιολόγηση σχετικά με την τιμιότητα και την ειλικρίνεια από κάθε πιθανό ταίρι σας , είναι δική σας ευθύνη. Μην αγνοείτε γεγονότα που φαίνονται αντιφατικά ή παράλογα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας και να θυμάστε ότι εσείς είστε αυτοί που έχετε τον έλεγχο της κάθε κατάστασης. Αν μιλάτε με κάποιους μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου και λένε πράγματα που εγείρουν τις υποψίες σας , σκεφτείτε τον τερματισμό της συνομιλίας. Αν είστε έξω σε κάποιο ραντεβού και νιώθετε άβολα , φύγετε.

Επίσης σας γνωστοποιούμε μερικά «κόκκινα» σημεία που μπορεί να υπάρχουν σε μία γνωριμία. Προσέξτε για κάποιον ή κάποια που :

Αμέσως σας ζητά να συνομιλήσετε εκτός PassionYou , σε ένα εξωτερικό e-mail ή διαφορετικό πάροχο μηνυμάτων.

Υποστηρίζει ότι η γνωριμία σας ήταν «πεπρωμένο» ή «τύχη» , ειδικά νωρίς στην επικοινωνία σας.

Ισχυρίζεται ότι είναι από την Ελλάδα , αλλά αυτή τη στιγμή ζει , εργάζεται ή ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Ζητά χρήματα , αγαθά ή οποιοδήποτε παρόμοιο είδος βοήθειας , ειδικά αν δεν έχετε συναντηθεί ποτέ με το πρόσωπο αυτό.

Σας ζητά να σας βοηθήσει με προσωπικές σας συναλλαγές ( κατάθεση χρημάτων , αποστολή εμπορευμάτων , κλπ ) .

Θέλει η σχέση σας να προχωρήσει πιο γρήγορα απ’ ότι κάνει εσάς να νιώθετε άνετα.

Αναφέρει μια ξαφνική προσωπική κρίση και σας ζητάει να του παρέχετε οικονομική βοήθεια. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αν οι απαιτήσεις του ατόμου γίνονται όλο και πιο επίμονες και επιθετικές.

Κάνει ανάρμοστες ερωτήσεις.

Ζητάει τη διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας σας κάτω από το πρόσχημα της αποστολής λουλουδιών ή δώρων.

Λέει ασυνεπείς ή μεγαλειώδης ιστορίες.

Δίνει ασαφής απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Σας παρακινεί να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας.

Συνεχώς κατηγορεί άλλους για τα προβλήματα στη ζωή του.

Επιμένει να βρεθείτε από κοντά , πολύ γρήγορα.

Ισχυρίζεται ότι έχει χηρέψει πρόσφατα.

Εξαφανίζεται ξαφνικά από τη σελίδα μας και επανεμφανίζεται με διαφορετικό όνομα.

Αν κάποιο από τα πιθανά ταίρια σας κάνει οποιαδήποτε από τις παραπάνω δραστηριότητες ή σας κινεί υποψίες με οποιοδήποτε άλλο τρόπο , παρακαλούμε να το αναφέρετε στο info@passionyou.gr με θέμα «Ανησυχία για ταίρι» έτσι ώστε να μπορέσουμε να ερευνήσουμε το θέμα.

2. ΠΟΤΕ μην μοιράζεστε οικονομικά στοιχεία ή συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες.

ΠΟΤΕ μη δίνετε τον αριθμό της πιστωτική σας κάρτας ή τραπεζικών σας πληροφοριών.

ΠΟΤΕ μη μοιράζεστε των αριθμό κοινωνικής σας ασφάλισης , το πατρικό όνομα της μητέρα σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά στοιχεία σας.

ΠΟΤΕ μη στέλνετε χρήματα σε κάποιον που γνωρίσατε στο διαδίκτυο , ιδιαίτερα μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Αμέσως σταματήστε την επικοινωνία με όποιον σας πιέσει για προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες ή προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας ξεγελάσει με σκοπό να τις αποκαλύψετε.

3. Προστατέψτε το λογαριασμό σας.

Κατά την πρόσβαση σας από ένα δημόσιο ή κοινόχρηστο υπολογιστή να είστε προσεκτικοί και να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντός σας , έτσι ώστε οι άλλοι να μην είναι σε θέση να δουν ή να καταγράψουν τον κωδικό πρόσβασής σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία.

4. Να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες.

Σας ενθαρρύνουμε έντονα να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας. Ποτέ μην περιλαμβάνετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) , διεύθυνση κατοικίας , αριθμό τηλεφώνου , τον τόπο εργασίας ή οποιοδήποτε άλλο προσδιορισμό πληροφορίας στο προφίλ σας. Αξιοποιήστε πλήρως και με ασφάλεια την ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω του PassionYou και αντισταθείτε στον πειρασμό να παράσχετε ένα προσωπικό e-mail ή τον αριθμό τηλεφώνου σας αμέσως άσχετα με το πόσο άνετα μπορεί να αισθάνεστε με το ταίρι σας. Μόλις δώσετε προσωπικές πληροφορίες δεν μπορείτε να τις πάρετε πίσω !

Τηλεφωνώντας σε άλλα άτομα είναι ένα σημαντικό βήμα για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Αλλά προτού μοιραστείτε τους αριθμούς τηλεφώνων , βεβαιωθείτε ότι έχετε συζητήσει την ανάγκη σεβασμού της ιδιωτικής ζωής του άλλου. Αν οποιοσδήποτε από εσάς αποφασίσει να τερματίσει την επικοινωνία στο μέλλον , συμφωνείστε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ως μέσο για να ακολουθήσει μια ανεπιθύμητη σχέση .

5. Κάντε τη δική σας έρευνα

Η ομάδα του PassionYou εργάζεται καθημερινά ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια σε όλους εσάς , ωστόσο μην ξεχνάτε πως όταν πρόκειται για την προσωπική σας ασφάλεια , εσείς είστε που έχετε τον απόλυτο έλεγχο !

Ανεξάρτητα από τη σύνδεση που αισθάνεστε με οποιοδήποτε από τα ταίρια σας , σας συνιστούμε να κάνετε την έρευνά σας πριν από οποιαδήποτε συνάντηση με κάποιο πρόσωπο . Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια απλή πληκτρολόγηση του ονόματος του ταίρι σας σε μια μηχανή αναζήτησης , επικοινωνία με κρατικές ή τοπικές κοινότητες σας με σκοπό να αποκτήσετε την ενημέρωση του κοινού. Πάνω από όλα , χρησιμοποιήστε την κοινή λογική . Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες που κάποιος μοιράζεται μαζί σας . Εάν βρείτε κάτι που δεν φαίνεται να έχει κάποια σύνδεση με οτιδήποτε άλλο σας έχει αναφέρει, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και σταματήστε την επικοινωνία με αυτό το άτομο .

6. Να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να κάνετε «κλικ» σε οποιοδήποτε σύνδεσμο URL εκτός PassionYou.

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε ταίρι σας μπορεί να μοιράζεται και να κοινοποιεί συνδέσμους από αγαπημένους του δικτυακούς τόπους ή ως μέρος της προσπάθειας του να γνωριστείτε καλύτερα. Ωστόσο , ως γενική πρακτική , θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα την ορθή κρίση σας και να είναι προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να κάνετε κλικ σε συνδέσμους URL . Πρέπει να γνωρίζετε τους συνδέσμους και αν οδηγούν σε ιστοσελίδες που ξέρετε και εμπιστεύεστε πριν κάνετε «κλικ» σε αυτούς. Ειδικότερα , να είστε πολύ προσεκτικοί με σελίδες που φαίνονται παρόμοιες ή ίδιες με την αρχική σελίδα του PassionYou . Αυτές οι συνδέσεις αποστέλλονται συνήθως από επιτήδειους ως προσπάθειες να «ψαρέψουν» πληροφορίες από τους χρήστες, προκειμένου να θέσουν σε κίνδυνο τους λογαριασμούς χρηστών . Πρέπει να αναφέρετε αμέσως οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια επιχειρεί να γίνει , στην ομάδα του PassionYou. Ο μόνος τρόπος για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο PassionYou ( μέσω της ιστοσελίδας μας ) είναι με απευθείας πρόσβαση στην ιστοσελίδα PassionYou στο www.passionyou.gr .

7. Πάρτε το χρόνο σας.

Αν και η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου μπορεί να επιταχύνει την αίσθηση ενός ατόμου σχετικά με την άνεση και την οικειότητα που νιώθει για κάποιο άλλο , δεν μπορούμε να σας τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι για σας να πάρετε το χρόνο σας για να γνωρίσετε το ταίρι σας . Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε το ανώνυμο σύστημα αποστολής και λήψης μηνυμάτων του PassionYou για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για το ταίρι σας.

Αν και τα τεστ συμβατότητας του PassionYou δημιουργούν εξαιρετικά συμβατά ταίρια , η συμβατότητα από μόνη της δεν αντικαθιστά την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και διαπροσωπική επαφή. Είναι ζωτικής σημασίας να βγείτε ραντεβού και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον με ένα βαθύ , αποκαλυπτικό και ουσιαστικό τρόπο από κοινές εμπειρίες και βιώματα . Όσο περισσότερες εμπειρίες μοιράζεστε , τόσο καλύτερες οι πιθανότητές σας για την αποφυγή κρυφών και ορισμένες φορές δυσάρεστων εκπλήξεων . Έτσι αφήστε το χρόνο να σας προσφέρει μια ποικιλία από εμπειρίες , ιδιαίτερα τις καθημερινές ρουτίνες σας . Στις περιπτώσεις σχέσεων από απόσταση , αν είναι δυνατόν , θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ζήσετε στην ίδια περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τη δέσμευση σε μια πιο σοβαρή σχέση . Προχωρήστε αργά και να δώστε προσοχή στην πραγματικότητα της νέας σχέσης σας .

8. Κάντε το πρώτο σας ραντεβού ασφαλές και επιτυχημένο.

Η συνάντηση από κοντά είναι συναρπαστική . Διασκεδάστε και διερευνήστε το επίπεδο της χημείας που μοιράζεστε με το ταίρι σας , αλλά μην αφήσετε τις προσδοκίες σας να επηρεάσουν την ικανότητά σας να επιδείξετε εύλογη προσοχή.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε :

Επιλέξτε το χρόνο και τον τόπο του ραντεβού σας με σύνεση . Συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο σε μια λογική ώρα κατά την οποία θα έχει αρκετό κόσμο γύρω σας. Τα ραντεβού για φαγητό σε κάποιο εστιατόριο λειτουργούν ιδιαίτερα καλά.

Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ ή απέχετε εντελώς , μέχρι να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο.

Χρησιμοποιήστε το δικό σας μεταφορικό μέσο , ακόμη και όταν είναι να συναντήσετε κάποιον που ζει μεγάλη απόσταση μακριά από εσάς . Ποτέ μη συμφωνήσετε να σας πάρουν από το σπίτι σας . Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να μπείτε στο προσωπικό όχημα κάποιου στο πρώτο ραντεβού . Όπου είναι δυνατόν , πάτε με το δικό σας όχημα , χρησιμοποιήστε τα ΜΜΜ ή μπορείτε να πάρετε ταξί .

Πείτε τουλάχιστον σ’ ένα φίλο/φίλη ή μέλος της οικογένειας σας για τα σχέδιά σας (με ποιόν θα βγείτε και που) και πότε θα επιστρέψετε . Φροντίστε να επικοινωνείτε μαζί τους μετά το τέλος του κάθε ραντεβού τον πρώτο καιρό που βγαίνετε με κάποιο ταίρι.

Να έχετε πάντα πλήρως φορτισμένο κινητό τηλέφωνο με εύκολη πρόσβαση σε αριθμούς έκτακτης ανάγκης .

Πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε :

Μην αφήσετε αφύλακτα προσωπικά αντικείμενα , όπως τσάντες, πορτοφόλια ή μπουφάν με τσέπες που μπορεί να περιέχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τα προσωπικά σας στοιχεία , όπως το δίπλωμα οδήγησης , πιστωτικές κάρτες και αποδείξεις από ΑΤΜ .

Μη συναντηθείτε στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας και φυσικά μη δώσετε πληροφορίες γι’ αυτά μέχρι να σιγουρευτείτε ότι γνωρίσατε το άλλο πρόσωπο καλύτερα .

Αποφύγετε τις μεγάλες δαπάνες σε ένα ραντεβού χωρίς πρώτα να συζητήσετε για το πως θα πρέπει να διαιρεθεί το κόστος.

ΠΟΤΕ μην πάτε σπίτι με κάποιο από τα ταίρια σας στα πρώτα ραντεβού , ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι όλα πηγαίνουν τέλεια. Σίγουρα δεν έχετε περάσει αρκετό χρόνο μαζί τους για να εκτιμήσετε κατά πόσον η ασφάλειά σας είναι σε κίνδυνο .

9. Να συμπεριφέρεστε με ευγένεια και σεβασμό.

Πάντα να σέβεστε και να συμπεριφέρεστε στα ταίρια σας όπως θα θέλατε να συμπεριφερθούν αυτά σε εσάς. Σίγουρα δεν πρόκειται κάθε ταίρι να είναι σωστό για εσάς , οπότε το να λήγετε την επικοινωνία με τα ταίρια σας και τα ταίρια σας με εσάς είναι ένα φυσικό και υγιές μέρος της διαδικασίας . Το PassionYou προσπαθεί να φέρει κοντά δύο συμβατούς ανθρώπους που έχουν μια σταθερή βάση από την οποία θα ξεκινήσει μια μακροχρόνια σχέση και θα έχει μια υψηλή πιθανότητα επιτυχίας . Θα πρέπει ακόμα να εξετάσετε προσεκτικά κατά πόσον το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι αυτό , με το οποίο θα θέλατε να ξεκινήσετε μια σχέση. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να τερματίσετε την επικοινωνία με κάποιο από τα ταίρια σας, τότε να είστε ειλικρινείς , άμεσοι και ευγενικοί . Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση με αποφασιστικότητα, τόσο το καλύτερο και για τους δυο σας .

Εάν κάποιο ταίρι αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει την επικοινωνία μαζί σας , παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία τους .

10. Αναφέρετε τις ανησυχίες σας για κάποιους χρήστες στο PassionYou.

Όλη στην ομάδα του PassionYou εργαζόμαστε σκληρά και σε καθημερινή βάση για να κλείνουμε λογαριασμούς χρηστών που προσποιούνται ότι είναι κάποιοι άλλοι στην ιστοσελίδα μας , και παίρνουμε στα σοβαρά τις καταγγελίες των μελών μας . Εάν έχετε ανησυχίες για ένα συγκεκριμένο ταίρι , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας , έτσι ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να κρατήσουμε ασφαλές το PassionYou. Στείλτε τις ανησυχίες σας στο info@passionyou.gr με θέμα «Ανησυχία για ταίρι» έτσι ώστε να μπορέσουμε να ερευνήσουμε το θέμα.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές θα βοηθήσουν ώστε να κάνετε την εμπειρία σας στο PassionYou μια επιτυχία , και ότι θα βρείτε το ταίρι που πραγματικά σας συμπληρώνει.

Με εκτίμηση ,
H ομάδα του PassionYou