Παρασκευή 8 Μαΐ @ 13:58 img

Τα ζώδια για το Μάιο του 2015


ΚΡΙΟΣ

Λαχταράτε το σπίτι σας, να βρεθείτε σε δείπνο με την αγάπη σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ τηςεργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής, βάζετε για λίγο στην άκρη τους φιλόδοξους στόχους σας, έχετε έναν καλό λόγο να χαλαρώσετε για λίγο. Κάτω από αυτήν την επιρροή, γνωρίζετε ότι το πόσο ψηλά μπορείτε να πετάξετε επαγγελματικά συσχετίζεται άμεσα με το πόσο ασφαλείς νιώθετε στο σπίτι σας. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας και τα παιδιά σας βελτιώνονται, καθώς τώρα καλλιεργείτε πιο ζεστές, πιο οικείες σχέσεις μεταξύ σας, τώρα δεν ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας αλλά για τη φροντίδα των προσώπων που λατρεύετε.

Οι συνομιλίες σας είναι φωτιά, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, κινείται στον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών. Τώρα αφήνετε όλους τους ανθρώπους να γνωρίζουν ακριβώς τι σκέφτεστε, χωρίς περιστροφές. Ή ίσως η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλον εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε σύγκρουση απόψεων και αντιπαράθεση.  Βιάζεστε να μιλήσετε, ορμάτε σε μια συνομιλία, ακόμα και χωρίς να σας ζητηθεί.  Και αυτό ενισχύεται υπό την επίδραση του ανάδρομου Ερμή από τις 19 Μαΐου, στον  τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Συνεχίστε να εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας αλλά επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά. Δεν θέλετε να βγάλετε στη φόρα κάτι που υποτίθεται ότι πρέπει να κρατηθεί μυστικό ή να αφήσετε ένα αδέξιο σχόλιο να καταστρέψει μια φιλία.

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, κάνετε το μεγάλο βήμα να ξοφλήσετε τα χρέη σας, να διευθετήσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή θα μπορούσατε να έχετε την καλή τύχη να μετακινηθείτε ή να πωλήσετε ή να αγοράσετε ακίνητα. Ωστόσο, προσέχετε και κάνετε εξονυχιστική έρευνα, δεν θέλετε αργότερα να διαπιστώσετε κάποιο λάθος στη συμφωνία ή ότι το ακίνητο έχει πρόβλημα. Πάρτε τη συμβουλή ενός εμπειρογνώμονα, πριν κάνετε τα πράγματα επίσημα. Επίσης, να είστε προσεκτικοί, μη φορτώσετε τις πιστωτικές σας κάρτες και λάβετε μέριμνα για άτομα που σας προσεγγίζουν με σκοπό να επωφεληθούν οικονομικά. Δεν θέλετε να ξυπνήσετε ένα πρωί και να διαπιστώσετε ότι ο καλύτερος φίλος σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας! 

Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσε να φωτίσει τη  διαδρομή σας για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και να δείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε γι’ αυτό. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, δημιουργούνται ευκαιρίες για μια προσοδοφόρα οικονομική συμφωνία ή μια προαγωγή ή μια θέση που όχι μόνο βάζει το όνομά σας στα φώτα αλλά σας αποφέρει οικονομικά οφέλη.

Ίσως ήρθε η ώρα να επιζητήσετε σημαντικούς πελάτες ή ακόμα να κάνετε ένα συνετό προϋπολογισμό, δηλαδή να μην ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει η τσέπη σας. Τώρα δεν ανταποκρίνεστε σε ξέφρεναβραδινά ξεφαντώματα ή σε περιττές σπατάλες, για να ικανοποιήσετε τις παράλογες απαιτήσεις των συναδέλφων και των φίλων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ενημερώσεις του status σας στο Facebook, Twitter, Instagram… Θέλετε να μιλήσετε με όλους, να έρθετε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Είστε σε κίνηση και αναζήτηση πληροφοριών, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στοντρίτο οίκο σας, των ιδεών και των ειδήσεων. Ίσως αποφασίσετε να πάτε μια μικρή εκδρομή, να διαβάσετε βιβλία, ίσως κάτι σχετικά με τις ρίζες σας, την οικογένεια ή τη διατροφή. Τώρα βρίσκετε τρόπους να απαλύνετε το στρες, συζητώντας με άτομα που κάνουν αστεία και έχουν χιούμορ ήκάνοντας πράγματα με τα χέρια σας, όπως χειροτεχνία, μαγείρεμα,παίζοντας μουσική, ζωγραφίζοντας ή διαβάζοντας. Έχετε το δώρο τηςεπικοινωνίας και αφθονία ενέργειας, οπότε γιατί να μην την διοχετεύσετε κάνοντας βόλτες με ένα φίλο;

Το μυαλό σας είναι στα χρήματα, χάρη στον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο ή ένα iPad ή κάποια άλλη ψηφιακή συσκευή που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Συμβουλή: Προσέχετε τι ξοδεύετε, καθώς μπορεί και να καείτεγρήγορα, δεδομένου ότι ο Άρης είναι φωτιά! Προτού βάλετε το χέρι στην τσέπη, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά εκείνη τη μεγάλη αγορά που θέλετε να κάνετε. Και ακόμα καλύτερα κρατηθείτε μακριά από ακριβές αγορές από τις 19 Μαΐου και για τρεις περίπου εβδομάδες, όσο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επαναξιολογήσετε την οικονομική σας κατάσταση και να βρείτε τρόπους βελτίωσής της.

Εσωτερικές συγκρούσεις και ένταση ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και αυτές των αγαπημένων σας προσώπων δημιουργεί η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν νιώθετε εκτός ισορροπίας, ίσως περνάτε πολύ χρόνο στο γραφείο ή είστεκουλουριασμένοι στον καναπέ, κάνοντας πράγματα μόνο για τον εαυτό σας. Πρέπει να δώσετε κάτι, το φεγγάρι σας ενθαρρύνει να κάνετε μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας. Μια σχέση θα μπορούσε να γίνει επίσημη ή ανοίγεται ο δρόμος σε μια επικερδή συνεργασία. Να είστε όμως προσεκτικοί στις ενέργειές σας επειδή οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουνγρήγορα ό, τι κάνετε. Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι και καλό πράγμα, ανθέλετε να επιστήσετε την προσοχή στις ανάγκες σας.

Βάλτε τις προτεραιότητές σας πρώτα! Με τη νέα Σελήνη στο φλογερόπρώτο οίκο σας, των προσωπικών στόχων σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε «όχι» στις ξένες υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να βάλετε μπροστά τις δικές σας προτεραιότητες και στόχους. Πού θέλετε να πάτε στο μονοπάτι της ζωής σας; Είτε οι σημερινοί στόχοι σαςπεριλαμβάνουν μια νέα ερωτική σχέση, είτε μια νέα συνεργασία, είτε μια παρουσίαση σε ένα επιβλητικό χώρο, είτε κινούνται στη σφαίρα τηςσυναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας, είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να κάνετε τα όνειρά σαςπραγματικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μια υψηλόμισθη θέση που δεν μιλάει στην ψυχή σας και την τσέπη σας; Ή  μήπως τα έμφυτα δώρα σας δεν αναγνωρίζονται; ΗΑφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της σταθερότητας και των χρημάτων, σας παροτρύνει σε αλλαγή ταχύτητας, στη  δημιουργία μιας ζωής πουανταποκρίνεται στην αξία σας. Ή θα μπορούσατε να πάρετε στα σοβαρά τη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο άνετης ζωής. Λέτε όχι στα τυχερά παιχνίδια και το λόττο, ελπίζοντας για το καλύτερο, και τέρμα στα χρέη. Χτίζετε ένα ασφαλές μέλλον και είστε σταθεροί. Να ξέρετε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώθετε παγιδευμένοι και ίσως βαρεμένοι, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε αυτό που αγαπάτε. 

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να κάνετε τις φαεινές ιδέες σας πραγματικότητα. Με τον Άρη, τον πλανήτη του θάρρους και της δύναμης στο ζώδιό σας, τίποτα δεν είναι για σας ακατόρθωτο, το μυαλό σας είναι σε συνεχή κίνηση, τρέχετε χωρίς καμία απολύτως διακοπή. Έχετε όλο το πάθος που απαιτείται για να επικοινωνήσετε με θάρρος και να ακολουθήσετε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, απλά για να τονώσετε το μυαλό σας. Από τις 19 Μαΐου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και απαιτεί από εσάς διπλό και τριπλό έλεγχο στα μηνύματα που στέλνετε είτε από το κινητό σας, είτε από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας στον αγαπημένο σας, σε έναν πελάτη ή στο αφεντικό σας. Αποφύγετε να δίνετε εντολές και διατυπώστε προσεκτικά αυτό που θέλετε να πείτε και εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετέ το.

Δεσμευτείτε ότι θα βάλετε τα οικονομικά σας και τη ζωή σας σε τάξη! Μετην Πανσέληνο να φωτίζει τον έκτο ηλιακό οίκο σας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, καλείστε να αποκτήσετε νέες συνήθειες και να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Ίσως να πνίγεστε στο άγχος σας, στην προσπάθειά σας να τα κάνετε όλα τέλεια ή να δυσανασχετείτε για την εικόνα του σώματός σας. Μπορεί, επίσης, να χρειαστεί να πάρετε την υγεία σας ή τη φροντίδα του εαυτού σας πολύ πιο σοβαρά, ίσως ακόμη και υπό τις διαταγές του γιατρού, αν είχατε παραμελήσει την υγεία σας ή ζούσατε μια ζωή γεμάτη άγχος και ανησυχίες. Θα πρέπει να θέσετε υπό έλεγχο τα έντονα συναισθήματά σας, τα οποία μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Έφτασε η ώρα να εξετάσετε την πορεία της ζωής σας, να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και ανθρώπους που πότισαν με δάκρυα τα μάτια σας, καθώς η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά νασυγχρονιστείτε με ό, τι συμβαίνει στην παρούσα στιγμή. Επειδή είστε κολλημένοι σε εκείνη την παλιά αγάπη ή επειδή είστε στον ίδιο τομέα και με τις ίδιες ευθύνες στη δουλειά σας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε σε αυτό το δρόμο, αν αυτό το ταξίδι σας κάνει να νιώθετε το απόλυτο κενό. Για να γεμίσετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια και να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια, θα πρέπει να απομακρυνθείτε από όποιον και ό, τι στέκεται εμπόδιο στα όνειρά σας. Έχετε τη διαίσθηση και την έμπνευση να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με νέες εμπειρίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα φλέγονται γύρω σας! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστεακαταμάχητοι και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι σίγουρα κάποιος θαυποκύψει στη γοητεία σας. Μην διστάσετε να φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση, αφήστε κατά μέρος τις αμφιβολίες σας, ξέρετε τον τρόποπου χρειάζεται για να συλλάβετε την προσοχή των θαυμαστών σας. Ο αγαπημένος σας πίνει νερό στο όνομά σας και δεν ζητά τίποταπερισσότερο από το να συνομιλήσει μαζί σας σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Η Αφροδίτη σας υποστηρίζει και ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες σας στην ερωτική σας ζωή, ενισχύει τη λίμπιντό σας, αισθάνεστε ελεύθεροι να ζήσετε το πάθος και να ανάψετε τη φλόγα του έρωτα, ερωτεύεστε κι αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει πέρα από αυτό το μήνα.

Αναζητάτε ανακούφιση από τον πόνο και τη θλίψη σας; Ο Άρης στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με τον μεγαλύτερο εχθρό σας: τον εαυτό σας! Νιώθετε σε σύγχυση, δεν μπορείτε να οργανωθείτε, ίσως αντιμετωπίσετε ένα άτομο που εδώ και καιρό ήταν κάτι λιγότερο από χρήσιμος, ασταθής ή ακόμη και επαναστάτης. Τα νερά γίνονται ακόμα πιο θολά από τις 19 Μαΐου, όπου ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, των κρυφών καταστάσεων  και της εξαπάτησης. Κρατήστε μυστικές τις προσωπικές σας πληροφορίες, θα πέσετε σε  παγίδα ή σε εχθρούς. Δεν υπάρχει ανάγκη να γίνετε παρανοϊκοί, αν μια αγάπη σας δημιουργεί σύγχυση. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και μην αποκαλύπτετε τίποτα επί της ουσίας ή, ακόμα καλύτερα, απλά μη μοιράζεστε καμία πληροφορία.

Πάρτε τις αποφάσεις σας προβληματιζόμενοι για την ερωτική σας ζωή και προετοιμαζόμενοι για ένα μεγάλο come-back! Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να αποσυρθείτε, προκειμένου ναπροβληματιστείτε σχετικά με το τι ή ποιόν θέλετε να διατηρήσετε ή να εξαλείψετε από τη ζωή σας. Ίσως κατανοήσετε ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την επαναλαμβανόμενη καταναγκαστική συμπεριφορά, αφού τώρασυνειδητοποιείτε ότι αυτό όχι μόνο είναι τροχοπέδη στη σχέση σας αλλά σας δημιουργεί απογοήτευση και θλίψη. Εξετάστε την προσέγγισή σαςστην αγάπη και την τρέχουσα σχέση σας, με σκοπό να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και το σύντροφό σας.

Το πρωτότυπο μυαλό σας κάνει θαύματα, με τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της εκκεντρικότητας και της τεχνολογίας. Έχετε εμπιστοσύνηστις έμφυτες επιχειρηματικές σας ικανότητες και στη συνέχεια τολμήστε να είστε διαφορετικοί! Η επιτυχία θα έρθει, αν ενεργήσετε με διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο, Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα blog, μιαιστοσελίδα ή μια on-line επιχείρηση. Το φεγγάρι φωτίζει τις ιδεαλιστικές καιαλτρουιστικές αντιλήψεις σας, έτσι μπορεί και να ανακοινώσετε τα σχέδιάσας στους οπαδούς σας μέσω του Facebook. Πόσο μακριά θέλετε να πάτε; Σκεφτείτε τα όνειρα τα μεγάλα, ειδικά αν έχουν ανθρωπιστικό σκοπό.

 

ΛΕΩΝ

Μείνετε στο κρεβάτι σας με τον εαυτό σας. Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσαστο σκοτεινό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε ένα δωρεάν εισιτήριο για να ηρεμήσετε και να αναπαυτείτε. Η συνήθης κοινωνική φύσησας κάνει ένα διάλειμμα, θέλετε να είστε μόνοι με τον εαυτό σας ή με λίγους εκλεκτούς φίλους που πραγματικά ξέρετε ότι σας νοιάζονται και με τους οποίους δεν αισθάνεστε ότι πρέπει να ανταλλάξετε ψεύτικα φιλιά ρουτίνας.Τώρα μπορείτε να αποβάλλετε τα αρνητικά συναισθήματά σας, μέσω της συναισθηματικής επικοινωνίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Καινοτόμες λύσεις σε σχέση με διλήμματα και δημιουργικά εγχειρήματα σας χαρίζει ο Άρης στον κοινωνικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν, πιστεύετε στις δημιουργικές σας ικανότητες, θέλετε να είστε ο πρωτοπόρος. Θα κάνετε λάθη σίγουρα,αλλά συνειδητοποιήστε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ηδύναμη για να κινηθούν τα πράγματα και να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού. Μήπως θέλετε να κάνετε μια μεγάλη on-line αγορά ή μια σημαντική εκτόξευση ενός έργου σας ή να ξεκινήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ της επιχείρησής σας; Καλύτερα θα ήταν να περιμένετε τον επόμενο μήνα, καθώς από τις 19 Μαΐου και για τρεις περίπου εβδομάδες, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας ή,τουλάχιστον, κάντε ένα μικρό πρώτο βήμα.

Θα μπορούσατε να αισθάνεστε άγχος και κλειστοφοβία στο σπίτι σας, θέλετε να απαλλαγείτε από τις σοβαρές υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της μίσθωσης ή της υποθήκης σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των οικογενειακών ευθυνών. Λίγες ώρες χαλάρωσης στο σπίτι σας, σας ανανεώνουν ή μήπως όχι; Απλά να θυμάστε ότι δεν μπορείτε πάντα να ασχολείστε με όλους τους άλλους και να παραμελείτε τον εαυτό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό προσωπικό χώρο για να ηρεμήσετε, προκειμένου να μην κόψετε σημαντικές (ακόμη και οικογενειακές) γέφυρες.

Με τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της κοινωνικής αναγνώρισης και της καριέρας, είστε προσανατολισμένοι σε νέα σχέδια στην εργασία σας. Προβάλλετε τον καλύτερο εαυτό σας, είστε σε ετοιμότητα για ένα νέο οικονομικό σχέδιο, δεν στέκεστε στο σκοτάδι, το πρακτικό και οργανωτικό μυαλό σας βρίσκει λύσεις και ανθρώπους με δύναμη, που πραγματικά μπορούν να σας πάνε ψηλά και μακριά. Απλά μη βιάζεστε να ανέβετε τη σκάλα, έχετε μπροστά σας έξι μήνες μέσα στους οποίους θα ξεδιπλωθούν τα γεγονότα. Βήμα προς βήμα, ξεκινήστε νέα σχέδια, προσεγγίστε σημαντικούς πελάτες, συζητήστε με τους νέους συνεργάτες σας. Στόχος σας είναι η παραγωγικότητα, έτσι που με αργό και αριστοτεχνικό τρόπο να εισπράξετε την αναγνώριση και την αποδοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι σας και οι κοινωνικές ομάδες θα σας προσφέρουν την ηρεμία και τη δόξα που ζητάτε. Η Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, εκπέμπετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη και συγκεντρώνετε πλήθος κόσμου γύρω σας. Τώρα αφήνετε για λίγο στην άκρη τις αναλυτικές σκέψεις σας, τις υποχρεώσεις και την εργασία σας, θέλετε να διασκεδάσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι να αφήσετε την τελειομανία σας και την κριτική σας σκέψη να επέμβουν στις νέες γνωριμίες σας. Προβληθείτε στα social media, κάντε γνωστές τις ιδέες σας και παρουσιάστε ένα έργο στο διαδίκτυο προς τον έξω κόσμο. Μπορεί επίσης να συσπειρώσετε τους φίλους σας ή τους συναδέλφους σε μια ομάδα.

Με τον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε τα κίνητρα και την παρόρμηση να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στο χώρο της εργασίας σας. Θα μπορούσατε να εγκαταλείψετε μια αδιέξοδη εργασία ή να προβάλετε το έργο σας σε ένα μεγάλο κοινό. Τα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούνγρήγορα και απροσδόκητα τώρα,  αισθάνεστε την ανάγκη να αναπνεύσετε καθαρό αέρα. Απλά, έχετε υπόψη σας ότι από τις 19 Μαΐου ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και θα είναι πιο δύσκολες οι συνθήκες στην εργασία σας. Προετοιμαστείτε γιαπαρανοήσεις, καθυστερήσεις και εμπόδια, ίσως συγκρουστείτε με τους ανωτέρους σας ή μπορεί να βρείτε το αγαπημένο σας έργο ανιαρό. Μηναφήσετε τον ανάδρομο Ερμή να σας αποτρέψει από τους στόχους σας.

Σταματήστε πια να αναλύετε τα πάντα, κουράζετε το μυαλό σας! Η Πανσέληνος στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, φέρνει γύρω σας έντονη κίνηση αλλά και διανοητική δραστηριότητα, αναλώνεστε στις σκέψεις σας και τις αναλύετε με σχολαστικότητα και κάθε λεπτομέρεια. Μήπως υπάρχει κάτι που το σκέφτεστε διαρκώς; Προσπαθείτε να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη και να βρείτε τη λύση. Ακόμα κι αν σκέφτεστε πολύ, ίσως και στη μοναξιά σας, απλά να θυμάστε ότι ίσως ακόμα να μην μπορέσετε να βρείτε λύση σε ό, τι σας βασανίζει. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να έχετε ηρεμία και ειρήνη στο μυαλό και την ψυχή σας, είναι να σκέφτεστε θετικά και να αποφύγετε να είστε με άτομα που σας δημιουργούν απαισιόδοξες σκέψεις.

Έχετε ένα πνεύμα περιπλάνησης, η ζωή σας παίρνει σχήμα και μορφή, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα ταξίδι, έχετε τα κίνητρα να σχεδιάσετε μια περιπετειώδη απόδραση, να χαλαρώσετε σε ένα θέρετρο, αυτό θα φορτίσει τις μπαταρίες σας για πολύ καιρό. Μόνο κοιτάξτε να πάτε κάπου, όπου μπορείτε να επεκτείνετε τους πνευματικούς καιεκπαιδευτικούς σας ορίζοντες. Ή εάν δεν μπορέσετε να φύγετε μακριά, εξερευνήστε τα κρυμμένα διαμάντια της πόλης σας ή της πατρίδας σας. Μπορεί ακόμα και να θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, παρακολουθώντας κάποια μαθήματα ή σεμινάρια ή ασχολούμενοι με κάτιπου υποδαυλίζει πραγματικά την πνευματική φωτιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Βαδίζετε στα μεγαλεία και τις τιμές, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της επιτυχίας, σας πάει στην κορυφή του βουνού. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να δικτυωθείτε κοινωνικά και να κάνετε ελίτ νέες γνωριμίες.  Ενώ αγωνίζεστε για τα φώτα της δημοσιότητας, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να θυμάστε ότι χωρίς τους υποστηρικτές σας, δεν μπορείτε να έχετε τα βραβεία. Το πώς θα προβάλετε τον εαυτό σας και πώς θα χειριστείτε τους υφισταμένους σας παίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Να είστε μετριόφρονες και ταπεινοί και μην ξεχνάτε ποτέ ότι χάρη σ’ αυτούς έχετε κερδίσει την αναγνώριση αυτή.

Είστε εμπειρογνώμονας στον τομέα σας, προωθείτε τον εαυτό σας, ίσως διδάσκοντας ένα γνωστικό αντικείμενο ή δημοσιεύοντας τις γνώσεις σας σε ένα blog. Με τον Άρη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της μελέτης και της γνώσης, είστε πανέτοιμοι να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Προσοχή: θα μπορούσατε να είστε λίγο ανυπόμονοι στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης του Άρη και κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή από τις19 Μαΐου, επίσης, στον ένατο οίκο σας, και τείνετε να βγάλετε στη φόρα δογματικές δηλώσεις χωρίς να σκέπτεστε. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να απολαύσετε μια πληθώρα φιλοσοφικής και διανοητικής ποικιλίας: σεμινάρια, διαλέξεις, διεθνείς εκθέσεις, βιβλία και βαθιές φιλοσοφικές συνομιλίες με τους φίλους σας.

Η οικονομική σας κατάσταση παίρνει μια ώθηση από την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Μπορεί να έχετε μια διαφωτιστική εικόνα για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, ίσως είστε έτοιμοι να θυσιάσετε ένα κομμάτι της ασφάλειάς σας για να γίνετε πλούσιοι, εφευρίσκοντας πηγές παθητικού εισοδήματος. Ή μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε τέλος σε μια οικονομική συμφωνία, αν βλέπετε ότι δεν έχετε οικονομικά οφέλη και πετάτε άσκοπα τα χρήματά σας. Αν κάποιες επενδύσεις δεν αποφέρουν καρπούς (ακίνητα, μετοχές, κ.λπ.), θα μπορούσατε να εξετάσετε τη μεταπώλησή τους.

Ξεκινά η αναγέννηση της ψυχής σας, καθώς η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκοσας, του τέλους και του μετασχηματισμού, βοηθά σε μια ριζική αλλαγή απόμέσα προς τα έξω, νιώθετε αναζωογονημένοι, είστε έτοιμοι για κάποια εσωτερική αναμόρφωση και αυτό περιλαμβάνει την πνευματικότητα και τα συναισθήματά σας. Θα μπορούσατε να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια, απλά αλλάζοντας νοοτροπία, πράγμα το οποίο ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και τη δύναμη της ψυχής σας. Μπορεί επίσης νααπεξαρτηθείτε από κακεντρεχή άτομα που είναι τροχοπέδη για την ευτυχία σας ή να σταματήσετε να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα για πράγματα που δεν επιβεβαιώνουν την αξία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή σε ένα από τα αγαπημένα σας μέρη ή ακόμα κάπου μακριά στον πλανήτη θα μπορούσε να σας αναζωογονήσει, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Μπορεί να αποκαλύψετε ένα καταπληκτικό μέρος για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, μόνο μια-δυο ώρες από το σπίτι σας. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος σας θα μπορούσε να σας κάνει την πρόσκληση. Ίσως επίσης να ταξιδέψετε υπό μεταφορική έννοια, διαβάζοντας ένα πνευματικό βιβλίο ή μελετώντας άλλες χώρες και πολιτισμούς. Αυτός είναι ένας ιδανικός μήνας για την επέκταση της αυτογνωσίας, μέσα από μια γνώση ή μια περιπετειώδη εμπειρία. 

Θέλετε να κερδίσετε χρήματα ενώ κοιμάστε; Με κίνητρο τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, στον όγδοο οίκο σας, του παθητικού εισοδήματος, αυτό δεν θα μείνει στη σφαίρα της φαντασίας σας. Φημίζεστε για τη σκληρή δουλειά σας και την ανάγκη που έχετε για οικονομική ασφάλεια, έτσι αυτή θα είναιμια ευπρόσδεκτη αλλαγή για εσάς. Από τις 19 Μαΐου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας προτρέπει προς μια θεραπευτική διεργασία με τον αγαπημένο σας ή ένα σημαντικόπρόσωπο στη ζωή σας. Επειδή ο Ερμής κυβερνά τα ταξίδια, την επικοινωνία και την τεχνολογία, αυτοί οι τομείς της ζωής σας θα δυσλειτουργούν, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος ή μπορεί να δημιουργήσουν οικονομικές απώλειες.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης στην προσωπική σας ζωή. Σας παροτρύνει να δεσμευτείτε πιο βαθιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε πράξη τις πιο συναρπαστικές επιθυμίες σας, να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αναγέννηση της ψυχής σας. Θέτετε θεμελιώδη ερωτήματα σχετικά με τις αξίες σας, τους οικονομικούς πόρους σας και τις σχέσεις σας, ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα και θέλετε να μετασχηματίσετε ολόκληρη τη ζωή σας. Αναγνωρίζοντας πως ο αγώνας σας θα ήταν μια χαμένη μάχη και για ποιον ή τι αξίζει να δώσετε τη ψυχή σας, θα αισθανθείτε ο νικητής.

Μια νέα σελίδα ανοίγει με τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως βρείτε την αδελφή ψυχή που πάντα περιμένατε ή νιώσετε ότι αυτός ο νέος συνεργάτης είναι η ψυχή της επιχείρησής σας καιέτσι αισθάνεστε ότι αυτές οι σχέσεις ήταν γραφτό να γίνουν. Είστε σε σχέση; Αν νιώθετε ότι είστε ενωμένοι με τον αγαπημένο σας σώμα-μυαλό-ψυχή, μπορεί να αποφασίσετε για δέσμευση. Στην αντίθετη περίπτωση,μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να δώσετε τέλος στη σχέση σας ή να παραδώσετε ορισμένα καθήκοντά σας σε μια άλλη ικανή ψυχή, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επενδύετε συναισθηματικά στους φίλους, τον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας, χάρη στην Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Εκδηλώνετε την αγάπη σας και τα συναισθήματά σας, τώρα βρίσκεστε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αισθανθείτε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Μήπως η σχέση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ήταν σε τέλμα; Κάντε το πρώτο βήμα και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας, καλέστε τους για γεύμα, γλυκιές αναμνήσεις θα πλημμυρίσουν την καρδιά σας. Οι κινήσεις που κάνετε για να συσπειρώσετε τους συγγενείς σας ή τους στενούς σας φίλους, φέρνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Προσθέστε πάθος στη σχέση σας, ζήστε τον έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο  Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας χαρίζει την τόλμη και τη δύναμη να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να ζήσετε καυτές ερωτικές νύχτες και πάθη. Όμως, προσοχή! Από τις 19 Μαΐου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και μπορεί ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή επιχειρηματικός συνεργάτης να μην αποδέχεται τις απόψεις σας ή να έρθετε σε σύγκρουση μεταξύ σας. Μπορεί να ακούσετε κάτι από έναν/μια πρώην ή έναν παλιόσυνάδελφο από το πουθενά, καθώς ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πίσωανθρώπους από το παρελθόν μας.

Η πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και των κρυμμένων πραγμάτων, φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια, που είναι βαθιά ριζωμένα μέσα στην ψυχή σας εδώ και πολύ καιρό. Θα μπορούσατε ναδειλιάσετε στη δύναμη αυτών των καταπιεσμένων συναισθημάτων,άλλωστε το ζώδιό σας υπερηφανεύεται για τη χαρούμενη και αισιόδοξη φύση του. Μην ανησυχείτε όμως, μπορείτε να μετατρέψετε πλήρως αυτήν την ευάλωτη στιγμή σε μια χρυσή ευκαιρία. Κατά την επεξεργασία αυτών των βαριών συναισθημάτων, κάντε εκκαθάριση όλης της αρνητικής ενέργειας γύρω σας, θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι ελεύθεροι.

Αναδιοργανώνετε τις καθημερινές σας συνήθειες και το πρόγραμμά σας, θέτετε νέους στόχους για την ευεξία σας και την υγεία σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον υποστηρικτικό έκτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να έχετε οργάνωση και σύστημα στην καθημερινότητά σας, να οργανώσετε και να βελτιώσετε την εργασία σας, να την κάνετε πιο αποτελεσματική.Ενδιαφέρεστε για την ευημερία σας, έχετε τα κίνητρα να βελτιώσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και θα δείτε να βελτιώνεται η ζωή σας συνολικά. Εάν το τηλέφωνό σας ή ο υπολογιστής σας, σας έχουν γίνει πραγματικά εξάρτηση, απλουστεύστε τη ζωή σας, αυτό θα σας ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Χρειάζεστε πραγματικάμια υπενθύμιση, ότι η ζωή είναι ωραία όταν ξέρουμε να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της και όχι να την κοιτάμε μέσα από το μικροσκόπιο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάζετε στέρεες και μακροχρόνιες βάσεις στη σχέση σας και σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κάνει μια σημαντική σας σχέση επίσημη, θέτοντας καθορισμένους ρόλους και παραμέτρους. Αυτός είναι σίγουρα ο μήνας σας, για να επιζητήσετε ένα σύντροφο ή ένα συνεργάτη, καθώς η γλυκιά Αφροδίτη προσδίδει έναν αέρα αρμονίας, συνεργασίας και θετικής ενέργειας σε όλες τις σχέσεις σας. Μια άλλη δυνατότητα είναι να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ή ένα στενό φίλο. Αν καιρό τώρα ονειρευόσασταν τη μεγάλη αγάπη ή κάνατε σχέδια για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βάζετε τα θεμέλια για την ευτυχία και την επιτυχία σας.

Έχετε οργάνωση και τάξη στη ζωή σας αλλά τα πάντα είναι σχετικά! Αν και στο ζώδιό σας δεν αρέσει καθόλου ο αυθορμητισμός αλλά ο σχεδιασμός, τώρα ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της ρουτίνας, σας δίνει τα κίνητρα να αλλάξετε τη ρουτίνα σας και να μην έχετε αυστηρό πρόγραμμα στη ζωή σας. Αν η ρουτίνα σας, σας έχει κουράσει, ο ανάδρομος Ερμής, επίσης, στον καθημερινό έκτο οίκο σας από τις 19 Μαΐου, σας δίνει τα κίνητρα να εμποτίσετε την καθημερινή ρουτίνα σας με ευχάριστες δραστηριότητες και σας προτρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο που δομείτε το πρόγραμμά σας. Αν διαπιστώσετε ότι τρέχετε μόνο για υποχρεώσεις, ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσετε τα καθήκοντά σας. Σίγουρα χρειάζεστε λίγες στιγμές ηρεμίας, δεν μπορεί το μυαλό σας να είναι πάντα στην εργασία σας.

Τα εσωτερικά οράματά σας ανάβουν τη φαντασία σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον φουτουριστικό και ιδεαλιστικό ενδέκατο οίκο σας. Μετριάστε τις ανησυχίες σας και επικεντρωθείτε στους υψηλότερους στόχους σας. Όταν σας καταλαμβάνουν απαισιόδοξες σκέψεις, σκεφτείτε ότι ο χρόνος σε αυτή τη γη είναι τόσο φευγαλέος. Έτσι, τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη ζωή σας και αυτόν τον κόσμο καλύτερους; Λοιπόν, αυτό το μήνα, μπορείτε να σκεφτείτε σε βάθος τι πρέπει να αλλάξετε για να απελευθερωθείτε από τα δεινά της ζωής που ζείτε στο τώρα. Ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση ή ακόμα και να ασχοληθείτε με έναν ανθρωπιστικό σκοπό που είναι κοντά στην καρδιά σας. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας, βρείτε το αληθινό μονοπάτι των ονείρων σας, δημιουργώντας μια ζωή με νόημα.

 

Απολαύστε έναν υπέροχο μήνα για την ερωτική σας ζωή, καθώς η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας προσφέρει μια χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσετε σε μια νέα σελίδα με την αγάπη σας, να διασκεδάσετε και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, να φλερτάρετε χωρίς να ανησυχείτε πάρα πολύ για το μέλλον. Το φεγγάρι  είναι γεμάτο υποσχέσεις! Ανανεώνετε τη δημόσια εικόνα σας, ενισχύοντας τον προσωπικό σας μαγνητισμό, είστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και λάμπετε. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας και τον αισθησιασμό σας και εξερευνήστε την αισθησιακή πλευρά του έρωτα και της ζωής. Η ποιότητα έχει περισσότερη σημασία για σας από την ποσότητα, έτσι απολαύστε όλα τα καλά πράγματα, αλλά με μέτρο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νους υγιής εν σώματι υγιή! Μήπως τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει διατροφικές ατασθαλίες; Αν ναι, η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας καλεί να αλλάξετε συνήθειες, διαφορετικά θα επιβαρυνθεί η υγεία και η ευεξία σας. Εάν έχετε ήδη αγωνιστεί και προσπαθήσει για τους άλλους, τώρα είναι η ώρα να δώσετε προσοχή στις δικές σας ανάγκες.Ίσως καθιερώσετε κάποιες ημέρες την εβδομάδα μόνο για σας, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο ή σε ένα κέντρο spa για να νιώσετε αναζωογονημένοι. Ανοίξτε τα μάτια σας και βρείτε διαφορετικούς τρόπους διεκπεραίωσης της εργασίας σας ή ενός έργου σας και ανακαλύψτε ότιυπάρχουν κι άλλοι μέθοδοι για να κάνετε τη δουλειά σας, δίνοντας σημασία πάνω απ’ όλα στη φροντίδα της ψυχής σας.

Βάζετε αέρα στα πανιά σας, καθώς ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνει την τόλμη και τα κίνητρα για επικοινωνία, διάλογο και ανοιχτό μυαλό, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με όλο τον κόσμο και το άλλο σας μισό, με πάθος και θετικό τρόπο. Όμως, προσοχή: Από τις 19 Μαΐου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και δημιουργεί παρανοήσεις με τον αγαπημένο σας, καθώς τώρα θυμάστε το κακό παρελθόν. Αν είστε μόνοι, μια παλιά ερωτική φλόγα αναστατώνει τη ζωή σας κι εσείς διερωτάστε αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Το άτομο αυτό θα μπορούσε να μη σας κάνει καμία αίσθηση ή μέσα στην αναστάτωσή σας, βλέπετε ότι είναι η ευκαιρία σας να κλείσετε την υπόθεση ή να τολμήσετε να δηλώσετε ότι δεν τον/την θέλετε πια.

Είστε πολύ απασχολημένοι με τους επαγγελματικούς στόχους σας και τις ευθύνες σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αγωνίζεστε για την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου σας ή μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε ένα διάστημα έξι μηνών, ως αποτέλεσμα οικονομικών περιορισμών ή άλλων απαιτήσεων. Μπορεί να νιώθετε εκνευρισμένοι ή ακόμα να συμπεριφέρεστε αλαζονικά και εξουσιαστικά αλλά διατηρώντας τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Ή κάποιο άτομο, ίσως ένας συνάδελφος ή ακόμα και ο αγαπημένος σας, να αρχίσουν τα παράπονα και το δράμα, με αποτέλεσμα να παρεμβαίνουν στη δική σας παραγωγικότητα. Επειδή θα έχετε την τάση να χάνετε την αίσθηση του χρόνου, βρείτε κάποιον εμπειρογνώμονα ή κάποιον που εμπιστεύεστε για να σας βοηθήσει στο να γίνει η δουλειά.

Ίσως αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια είναι ένα κοινωνικό δίκτυο υποστήριξης. Αλλά αυτή η υποστήριξη είναι πιο κοντάαπ’ όσο νομίζετε στην πραγματικότητα. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκοσας, του σπιτιού και της οικογένειας, φωτίζει την οικογενειακή σας ζωή καισας βοηθά να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπικήκαι επαγγελματική σας ζωή. Οι στενοί φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να αποδειχθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας δώσουν βοήθεια σχετικά με ένα θέμα στην καριέρα σας. Μπορεί να αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι σας ή να πάρετε όλη τη δουλειά εκεί, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί η ηρεμία σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ώρα να διώξετε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας στην αγάπη, καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας πάει στον έβδομο ουρανό!Η γοητεία σας και οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας, σας βοηθούν να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, να κάνετε εντύπωση, να ζήσετε τη φλόγα του πάθους με τον αγαπημένο σας και να επιστρέψετε στην ένταση του πόθου των πρώτων ημερών. Υπάρχει μια διασκεδαστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σας, διασκεδάζετε με τους φίλους σας, προσελκύετε άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Βελτιώνετε την κοινωνική θέση σας, προβάλλετε ένα δημιουργικό έργο σας, χρησιμοποιώντας την ηφαιστειακή ενέργειά σας για να πείσετετους άλλους να σας αποδεχτούν για τα δημιουργικά χαρίσματά σας.

Ο επιθετικός και ενεργητικός Άρης στον τέταρτο οίκο σας, που σηματοδοτεί τις ρίζες, την οικογένεια και το σπίτι, σας ζητά να χαράξετε τη διαχωριστική γραμμή με την οικογένεια και τα προσφιλή σας πρόσωπα και ίσως ακόμα σας δώσει τα κίνητρα για αλλαγή κατοικίας. Τεχνολογικές δυσλειτουργίες με τις ηλεκτρονικές συσκευές σας ή μια έκτακτη επισκευή στο σπίτι σας μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, από τις 19 Μαΐου. Καλοπροαίρετοι συγγενείς θα μπορούσαν να κατασκηνώσουν στο σπίτι σας για πολύ καιρό ή μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικό χάος με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή. Για να έρθετε τώρα πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απαιτεί θυσίες και αγώνα.

Αλλάζουν σε βάθος οι πεποιθήσεις σας και η φιλοσοφία σας για τη ζωή, χάρη στην Πανσέληνο στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το φεγγάρι θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιες ανεκπλήρωτες προσδοκίες ή όνειρα ή ανθρώπους που δεν κρατούν το λόγο τους. Είναι εύκολο να νιώσετε απογοητευμένοι αλλά έχετε σκεφτεί μήπως ένιωσαν πίεση και σας έδωσαν μια υπόσχεση; Συζητήστε με πάσα ειλικρίνεια, για να διαλύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να δείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Συμβουλή: Μην ανεβάζετε τον πήχη τόσο ψηλά για ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Δώστε ένα τέλος σε άτομα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις δικές σας αντιλήψεις, κάνοντας έναν έλεγχο της πραγματικότητας.

Μιλήστε με όλο τον κόσμο! Η νέα Σελήνη ρίχνει ένα φως έμπνευσης στοντρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, και εσείς έχετε έναν καταιγισμό ιδεών και επικοινωνιών. Σίγουρα, είστε το πιο σημαίνον πρόσωπο των δημοσίων σχέσεων και προβάλλετε με τόλμη τις ιδέες σας.Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει τον εαυτό σας ή τα έργα σας καλύτερα από εσάς. Προγραμματίστε μια σημαντική συνάντηση (ερωτική ή επαγγελματική), οι δυνάμεις της ευγλωττίας σας και της πειθούς σας είναιασυναγώνιστες. Επίσης, κινείστε και διασκεδάζετε πολύ, απολαμβάνοντας ένα δραστήριο μήνα με άφθονες δραστηριότητες. Κάθε φορά που νιώθετε να πνίγεστε από τις πολλές ασχολίες σας, να ξέρετε ότι αυτό είναι τροφή για το μυαλό σας.

Πηγή : www.e-zwdia.gr

 

Το άρθρο ανέβηκε από τον Χρήστη : Passionyou