Τι είναι το PassionYouΤο PassionΥou είναι μια νέα διαδικτυακή κοινότητα με σκοπό να σας βοηθήσει να γνωρίσετε το άλλο σας μισό! Μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον που συμπεριλαμβάνει μοναδικά τεστ συμβατότητας , θέλουμε να αποτελέσουμε ένα «εργαλείο» στα χέρια σας , ώστε να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζετε νέα άτομα!

Στο PassionΥou ο έρωτας δεν είναι ταμπού!

Παγκόσμια τα online dating sites αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε νέα ταίρια. Όχι μόνο οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να γεννήσουν μεγάλους έρωτες, αλλά όταν καταλήγουν σε γάμο, αυτός έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο ευτυχισμένος και να κρατήσει περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους γάμους όσων γνωρίστηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο. Αυτό διαπίστωσε μια νέα μεγάλη αμερικανική έρευνα, που δείχνει ότι το online ζευγάρωμα φαίνεται να έχει -στατιστικά τουλάχιστον- καλύτερη έκβαση στο μέλλον από μια παραδοσιακή γνωριμία!

Ιστορικό

Η ιδέα για τη δημιουργία του PassionΥou αναπτύχθηκε στα μέσα του 2010 από 3 φίλους. Οι 3 φίλοι συζητώντας με αρκετό κόσμο και ύστερα από μια αρχική έρευνα, διαπίστωσαν το πόσο δύσκολο είναι πλέον να βρει κανείς, το άλλο του μισό, αλλά και να καταφέρει να γνωρίσει νέα άτομα … Ο Στέλιος , ο Γιάννης και ο Βαγγέλης , βλέποντας πως ο κόσμος δεν έκανε εύκολα νέες γνωριμίες , αποφάσισαν να δημιουργήσουν το PassionYou με σκοπό να βρίσκει κανείς το ταίρι που του ταιριάζει ,άμεσα , εύκολα και σύμφωνα πάντα με το τι ταιριάζει στην προσωπικότητα του!

Το PassionYou σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε μέσα από μια εμπεριστατωμένη μελέτη πανεπιστημιακών ερευνών , σχετική με θέματα γάμου-συμβίωσης-φιλίας και μέσα από πλήθος συνεντεύξεων με ψυχολόγους που ειδικεύονται σε θέματα γάμου και σχέσεων. Στόχος μας δεν είναι να αποτελέσουμε ένα ακόμα dating site, αλλά ένα site που θα φέρει τον κόσμο πραγματικά κοντά!

Το PassionΥou ανοίγει τις πύλες του σε όλους εσάς το Φεβρουάριο του 2014 αφού πλέον νιώθουμε έτοιμοι και περήφανοι να σας προσφέρουμε το μοναδικό μας σύστημα εύρεσης συντρόφου, μέσα από εξειδικευμένα ψυχολογικά τεστ , εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Γιατί να επιλέξετε το PassionYou!

Κάντε απόλαυση τη γνωριμία με νέα άτομα μέσω του PassionYou με απόλυτη ασφάλεια και έλεγχο!

Γνωρίστε τον έρωτα εντελώς δωρεάν και χωρίς της καταβολή οποιασδήποτε συνδρομής!

Είναι το μοναδικό Ελληνικό site γνωριμιών που βασίζει τα αποτελέσματα του όχι μόνο μέσα από τα κοινά ενδιαφέροντα δύο ατόμων , αλλά από πλήρη ανάλυση της προσωπικότητας , των αξιών και των ερωτικών επιλογών τους!

Όλους εσάς που σας ενδιαφέρει το τέλειο , μπορείτε να το αναζητήσετε μέσα από τη VIP κατηγορία μας και τα τεστ συμβατότητας αυτής! Τα γραφήματα μας θα σας κατατοπίσουν ακριβώς σχετικά με το ποιοι είστε και το τι θέλετε! Πόσο θέλετε να σας συνυπολογίζουν και πόσο συνυπολογίζετε εσείς τους άλλους; Πόσο αγάπη θέλετε να παίρνετε και πόση πραγματικά είστε διατεθειμένοι να δώσετε στο άλλο σας μισό; Πόσο έλεγχο ασκείτε και πόσο αντέχετε να σας ασκούν ; Οι απαντήσεις είναι μερικά κλικ κοντά σας!

PassionYou , γιατί το άλλο σας μισό μπορεί να βρίσκεται παντού!